Gasztro

Zseniális trükkel akadályozta meg férje nassolását az aggódó feleség

Vannak, akik szerint nagyon kreatív, mások szerint azonban egyáltalán nem vicces, sőt férje számára megszégyenítő eszközhöz nyúlt egészségéért aggódó felesége.

Megelégelvén férje egyre csak növekvő sörhasát, a feleség egy mérleget állított a hűtő elé, folyamatosan emlékeztetve őt a sok nassolással járó plusz kilóira.

A férj jót nevetett felesége kreativitásán, és egy képet is posztolt róla a Redditre. Ott azonban már vegyes fogadtatást kapott kedvese akciója.

Volt, aki a nő furfangosságát dicsérte, és elhatározta, hogy otthon ő is alkalmazza az ötletet férjével, míg mások szerint kifejezetten megszégyenítő párjára nézve ez az akció:

Vajon akkor is ennyien nevetnének ezen, ha fordítva történik? Aligha hiszem. Akkor az egész világ elhordaná a feleségét súlyfeleslege miatt szekáló férfit.

Olyan kommentelő is akadt, aki egyenesen revansra buzdította a férfit:

Hagyj az ágyán egy, az ő méreténél nagyobb melltartót és szűkebb farmert és akkor majd rájön, hogy mi a baj a mérleggel. 

De sok hozzászóló csak simán viccesre venné a figurát a férfi helyében:

Helyezz a mérlegre néhány snacket és írd mellé, hogy köszönöd, amiért segít kiszámolni, hogy mennyi kalória van bennük.

(Forrás: Dailystar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top