nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Kávéhabból mosolyog Harry herceg és Meghan Markle

Kávéhabból mosolyog Harry herceg és Meghan Markle

Tetőfokára hágott a Harry herceg és Meghan Markle esküvőjét övező felhajtás. Windsorban már a kávéhabból is ők mosolyognak, és persze II. Erzsébet.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Harry herceg és Meghan Markle, illetve II. Erzsébet arcképével díszített kávét kínál a windsori kastélytól mindössze néhány háztömbre található Heidi kávézó, a közelgő hercegi esküvő apropóján.

A jegyespár eljegyzési fotója, valamint a brit uralkodó portréja egy speciális gép segítségével kerül a kávéhabba.

Harry herceg és Meghan, illetve II. Erzsébet képével díszített kávét is kínálnak (Profimedia)

A héten mindemellett bodzavirágos-citromos ízesítésű tortát is kínálnak a cukrászdában, mivel Harry herceg és Meghan esküvői tortája is ilyen lesz.

delish

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon