Gasztro

A Twitteren osztotta ki a tulaj a bunkóskodó vendéget

Ezért is érdemes átgondolni, mit írunk a TripAdvisorra.

Ha valaki elmegy egy étterembe, bunkó a személyzettel, és ráadásul negatív kritikát hagy a TripAdvisoron, az számítson rá, hogy magára szabadítja az üzletvezető haragját. A kedves vendég talán nem tudta, hogy egy Gordon Ramsay-temperamentumú tulajdonossal van dolga.

A manchesteri Hispi étterembe látogató, „Helen E.” nevű TripAdvisor-felhasználóval pont ez történt.

„Sajnos végül nem tudtuk megkóstolni az ételt, így ez a kritika inkább a vendégszeretet teljes hiányáról szól. Megérkeztünk, leültettek, megkérdezték, mit kérünk. A hölgyeknek pezsgőt rendeltünk 90 fontért, az uraknak pedig egy üveg vörösbort 120 fontért. Az egyik barátunk limonádéval szereti a borát, így megkérdeztük, de az étteremben csak rostos limonádé volt, ő pedig simát akart. Megkértük a pincért, hogy szaladjon már ki a boltba sima limonádéért. A bolt egyébként két percre volt. Ebbe nem ment bele, és komolyan, az aprópénzes tétel miatt inkább hagyott minket elmenni. Biztos nincs szükségük a pénzükre. Nehezen fogom fel, hogy miért nem tartanak ilyen alapvető koktélkellékeket, de biztos én vagyok naiv” – szólt az egycsillagos értékelés.  

Fotó: Hispi/Facebook

Ami ezután következett, arra bizonyára nem számított a kedves vendég. Gary Usher, az étterem tulajdonosa a Twitteren reagált a kritikára: „Tök szívesen ugrottunk volna ki a kisboltba a barátod borzadály vörös fröccséhez limonádéért és a doboz cigiért. Csak titeket nem csíptünk. Hajrá Hispi! Puszi, Gary.”

Az alázás ezzel még nem állt le. Gary a következő Tweetben így folytatta: „Gyakran kislisszolunk a munkahelyünkről, ha a vendég úgy kéri – ez része a vendéglátási stratégiánknak. Csak akkor nem tesszük meg, ha a vendég egy bunkó p*csa.”

Ez utóbbi megjegyzést sokan, akik egyébként az étterem pártját fogták is, elrettentőnek találtak, hiszen a vendégnek mindig igaza van, mert ő fizet. Usher egy sor posztban tiltakozott ez ellen. „Fizetek, ezért megmondhatom Nataliának csütörtökön, hogy szerintem nagyon csúnya a tetoválás egy nőn, és hogy összerondította a testét.” „Fizetek, ezért megkérdezhetem Katyt pénteken, hogy miért csak pincérnő, miért nem kezd valamit az életével.” „Fizetek, ezért akár azt is mondhatom Garethnek szombaton, hogy hozza azt a kurva számlát.” „Fizetek, ezért megkérdezhetem az egyik pincérnőt, hogy szerinte melyik kolléganőjének van a legjobb feneke.” „Fizetek, ezért nyugodtan beledughatom a jattot a pincérnő farzsebébe.” „Csak annyit kérünk, hogy viselkedjetek normálisan, ha emberek közé mentek.”

(via Metro)

Kiemelt képünk: Hispi/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top