Gasztro

Megáll az ész, már Magyarországon is lehet rózsaszínű csokit kapni

Európában az elsők között kóstolhatják meg a magyar fogyasztók a rubin KitKat csokoládét. A különleges ízű termék hétvégétől egyes hazai élelmiszerüzletekben is kapható.

Januárban nagy érdeklődés közepette jelentette meg Japánban a különleges, rubin csokoládéval készült édességét a Nestlé. A cég egyik vezető édességmárkája, a KitKat az első és jelenleg egyetlen, mely rubin csokoládéval készít édességet – áll a Nestlé közleményében.

A helyi fogyasztók különleges ízek és innovációk iránti nyitottsága indokolta, hogy a KitKat Ruby elsőként Japánban, a luxusmárkának számító KitKat Chocolatory kategória részeként debütált. A japán és koreai piacon elért hatalmas siker után a KitKat Ruby most a magyar boltok polcain is megjelenik. A magyar csokoládéfogyasztók Európában az elsők között, svájci és olasz társaikat is megelőzve juthatnak a különlegességhez – írják.

KitKat Ruby (forrás: Nestlé)

KitKat Ruby (forrás: Nestlé)

Az ét- a tej- és a fehér csokoládé mellett a világ negyedik típusú csokoládéjaként emlegetett rubin csokoládé a természetesen rózsaszín árnyalatú, különleges Ruby kakaóbabból készül, és egy teljesen új, bogyós gyümölcsöket idéző ízélményt kínál. A KitKat Ruby különlegességét a termékcsalád többi tagjától eltérő, különleges tervezésű, rózsaszín csomagolás is segít kiemelni. Szombattól elsőként az Interspar áruházakban kapható a csokoládé, de néhány hét múlva további élelmiszerüzletekben is elérhető lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top