nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Már májusban megválasztják az Év fagylaltját

Már májusban megválasztják az Év fagylaltját

Az eddig megszokottnál lényegesen korábban rendezik meg idén az Év fagylaltja versenyt, hogy a nyertes ízeket az egész fagyiszezonban élvezhessék a vásárlók.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Idén sem maradhat el az Év fagylaltja verseny, amit a 20 éves hagyományokkal szemben most május 15-ére írt ki a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete. A szervezők azért döntöttek a korábbi időpont mellett, hogy a díjazott fagyikat az egész szezonban nyalhassák a hűs édességre vágyók.

A tavalyi Év fagylaltja, mascarponés túrókrém sós karamellel – fotó: MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor

A megmérettetésre korlátozottan állnak rendelkezésre a helyek, csupán az első 96 cukrászda, fagylaltozó jelentkezését tudja elfogadni az ipartestület. A benevezett fagylaltokat szakmai és a közönségből alkotott zsűri bírálja el.

A 21. Év fagylaltja verseny helyszíne a szegedi Virág cukrászda lesz, időpontja pedig 2018. május 15.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon