nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Ebbe a hamburgerbe nem lenne merszed beleharapni – fotó

Ebbe a hamburgerbe nem lenne merszed beleharapni – fotó

Nem, nem véletlenül került oda.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy észak-karolinai étterem, a durhami Bull City Burger különös tételt vett fel a menüjére. Vendégeik ugyanis kipróbálhatják, milyen a burger egy szép, enyhén sózott, sütőben sült tarantula pókkal a tetején.

A vendéglátósok szerint akik eddig próbálták a különlegességet, azt mondják, hogy a tarantula íze leginkább a rákéra vagy más tengeri herkentyűkére hasonlít, néha egy pici fémes utóízzel. Érdekessége, hogy a lábak, a fej és a test mind-mind más ízűek.

Aki szeretné kipróbálni az ínyencséget, annak egy harmincdolláros (kb. 7500 Ft) tarantula-tombolára kell beneveznie, és ha szerencséje van, ő kaphat a szokásos burgere tetejére egy sült pókot.

Na, kipróbálnátok?

Forrás: Mirror

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon