nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Nyáron megnyílik a világ első avokádómúzeuma

Nyáron megnyílik a világ első avokádómúzeuma

A múzeum látogatói többek között kipróbálhatják majd azt is, hogy milyen lenne átsétálni egy avokádó belsején.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Idén júniusban San Diegóban nyílik meg a világ első avokádómúzeuma, mely abból a célból jött létre, hogy ünnepeljék Kalifornia kedvenc gyümölcsét.

(via Giphy)

A pop-up múzeumot konténerekből építették fel. A látogatók megismerhetik az avokádó történetét, de számos interaktív élmény is várja őket. Megtanulhatják kiválasztani a tökéletes avokádót, de egy 30 méteres, színátmenetes folyosón megtapasztalhatják azt is, hogy milyen lenne végigsétálni egy avokádó belsején.

the CADO (@thecado.co) által megosztott bejegyzés,

Egy külön terem foglalkozik az avokádó szépségével, ahol nagyon hipszter szelfiket lehet majd készíteni. És persze avokádóból készült ételek és italok fogyasztására is lehetőség lesz.

A múzeum augusztusig lesz nyitva, és 27 dollárba kerül a belépőjegy.

Delish

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon