nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Undorító dolgot talált gyerekei gyümölcslevében az anyuka

Undorító dolgot talált gyerekei gyümölcslevében az anyuka

Undorító, fura állagú anyag csúszott ki a gyümölcsleves dobozból.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Katarzyna Oueslati borzasztó felfedezést tett, mikor gyanútlanul kitöltött gyerekeinek egy-egy pohár gyümölcslevet. Ahogy megdöntötte a dobozt, zavaros anyag csúszott ki belőle. 

Forrás: Golders

„Az első adag normális volt, mindkét gyerekem jóízűen itta a dzsúzt. Viszont amikor újra töltöttem, undorító, iszapszerű anyag jött ki belőle. Most már tudom, hogy emiatt lehetett az egyik fiam lázas lázas az elmúlt két napban, ráadásul kiütései is voltak.”

Az anya azt mondta, mindig is bízott ebben a márkában, gyakran vásárolta meg a cég termékeit. A történetet széles körben megosztották a Facebookon.

Az érintett cég azonnal kapcsolatba lépett a nővel, és elindította a nyomozást az ügyben. A vállalat elmondta az anyának, hogy ez egy egyszeri incidens volt, és eddig semmilyen ehhez hasonló eset nem történt.

Daily Star

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon