Gasztro

Csúnya meglepetés volt a McDonald’s csirkés szendvicsében – fotók

A lenti történet jól példázza, hogy miért érdemes legalább egy pillantást vetni az ételre, amit épp elfogyasztani készülünk. Ciara valami nem odaillőt talált a McDonald’s egyik szendvicsében.

Ciara Harvie énekesnő hétfő esete csak egy szendvicsért ugrott be a skóciai Longniddryban lévő McDonald’s-ba, ám amikor beleharapott a McChickenbe, egyszerre lett úrrá rajta a döbbenet és a rémület. Hiába vitte vissza a problémás szendvicset az étterembe, egy hamburgerrel akarta lerázni őt az üzlet menedzsere, de Ciara nem akart másik szendvicset. Ekkor a McDonald’s egy egész ingyen étkezést ajánlott fel, de az énekesnő ezt is visszautasította.

Hogy mi húzta fel a 20 éves Ciara Harvie-t ennyire? Hát az, hogy amikor beleharapott a 3,19 fontba, azaz durván 1100 forintba kerülő McChicken szendvicsbe, egy halott pók kukucskált ki a salátalevelek közül.

Nem éppen ilyen hozzáadott értékről álmodozik a kedves vevő – fotó: Facebook

Ciara megosztotta a szerencsétlenül járt pók képét, amely a szendvics tetején levő apróra vágott saláta közé került, a képen még az eredeti McDonald’s-os doboz is látszik, mint ahogy jól kivehetők a pók teste és lábai is.

Ma voltam a Fort Kinnaird-i McDonald’s-sban, és egy döglött pókot találtam a hamburgeremben. Visszavittem, de nem kértek bocsánatot. Nem hiszem, hogy mostanában visszamegyek

– írta az énekesnő a képek mellé.

Egy pókszakértő talán a fajt is meg tudná határozni – fotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top