nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Csúnya meglepetés volt a McDonald’s csirkés szendvicsében – fotók

Csúnya meglepetés volt a McDonald’s csirkés szendvicsében – fotók

A lenti történet jól példázza, hogy miért érdemes legalább egy pillantást vetni az ételre, amit épp elfogyasztani készülünk. Ciara valami nem odaillőt talált a McDonald’s egyik szendvicsében.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ciara Harvie énekesnő hétfő esete csak egy szendvicsért ugrott be a skóciai Longniddryban lévő McDonald’s-ba, ám amikor beleharapott a McChickenbe, egyszerre lett úrrá rajta a döbbenet és a rémület. Hiába vitte vissza a problémás szendvicset az étterembe, egy hamburgerrel akarta lerázni őt az üzlet menedzsere, de Ciara nem akart másik szendvicset. Ekkor a McDonald’s egy egész ingyen étkezést ajánlott fel, de az énekesnő ezt is visszautasította.

Hogy mi húzta fel a 20 éves Ciara Harvie-t ennyire? Hát az, hogy amikor beleharapott a 3,19 fontba, azaz durván 1100 forintba kerülő McChicken szendvicsbe, egy halott pók kukucskált ki a salátalevelek közül.

Nem éppen ilyen hozzáadott értékről álmodozik a kedves vevő – fotó: Facebook

Ciara megosztotta a szerencsétlenül járt pók képét, amely a szendvics tetején levő apróra vágott saláta közé került, a képen még az eredeti McDonald’s-os doboz is látszik, mint ahogy jól kivehetők a pók teste és lábai is.

Ma voltam a Fort Kinnaird-i McDonald’s-sban, és egy döglött pókot találtam a hamburgeremben. Visszavittem, de nem kértek bocsánatot. Nem hiszem, hogy mostanában visszamegyek

– írta az énekesnő a képek mellé.

Egy pókszakértő talán a fajt is meg tudná határozni – fotó: Facebook

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon