Gasztro

Egérbelsőséget talált a dobozos paradicsomlevesben a 72 éves asszony – fotó

Négyszázezer dolláros pert indított egy élelmiszergyártó vállalkozás ellen az a 72 éves nő, aki egérbelsőséget talált a dobozos, fűszeres paradicsomlevesében.

Egy egér tüdejét és belsőségeit találta meg tányérjában a 72 éves Maesel Dorn, miután kitöltötte tányérjába a Pacific Foods élelmiszergyártó dobozos fűszeres paradicsomlevesét. A nyugdíjas nővér csak a második tányér elfogyasztása után vette észre az egérhez tartozó belsőségeket a levesben.

Forrás: Maesel Dorn / Multnomah Megyei Bíróság

Az első tányér paradicsomleves elfogyasztása után nagyon rosszul lett, hallucinációi lettek, és a WC-ről próbálta tárcsázni a 911-et, de erre sem volt már ereje. A január 19-i megbetegedését akkor még nem tudta a paradicsomleveshez kötni, csak akkor jött rá a dologra, amikor másnap jobban lett, és hogy erőre kapjon, ugyanabból a dobozból öntött magának még egy tányér levest.

Ekkor buggyant ki a leves dobozából az egérbelsőség.

„Megdöbbentem, jobban, mint eddig bármikor. Csak néztem, és nem tudtam elhinni, amit látok. Nagyon megundorodtam, azóta nem tudok levest enni” – mondta a nyugdíjas nővér az Oregionnak.

Forrás: Maesel Dorn / Multnomah Megyei Bíróság

Measel felvette a kapcsolatot a gyártóval is, ők azt mondták neki, hogy vigye vissza a levest és a benne talált dolgokat a boltba ahol vásárolta, ahonnan majd a Pacific Food munkatársa elszállítja további vizsgálatra.

Az asszony a múlt hétig várt a vizsgálat eredményére, de hiába. Kiderült, hogy a cég alkalmazottja sosem vette át a boltba visszavitt paradicsomlevest és az egér maradványait.

A nő a perben azt állítja, felesleges köröket futott a gyártó miatt, ami azt állítja, azért nem végezték el a tesztet, mert nem volt mit tesztelniük. „Sajnálom, ez lezárt ügy” – mondta a gyár képviselője az asszonynak, aki emiatt indított végül pert a Pacific Food ellen.

(Pedig, ha vette volna a fáradságot a vizsgálatra a cég, könnyen kiderülhetett volna, hogy az egérbelsőség valószínűleg csak egy szépen meghízott penésztelep – a szerk.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top