Gasztro

Ennél undorítóbb dolgot még nem találtak kólás palackban – videó

Egy argentin férfi arról beszél az alábbi felvételen, hogy valami merőben szokatlan dolgot látott egy bontatlan palack Coca-Colában. Teljesen igaza van.

Az argentin Diego Pereyra nem szeretett volna híres lenni, ám a napokban feltöltött egy videót az internetre, ami ezt megváltoztatta. A felvételen az látszik, hogy Diego egy látszólag bontatlan, kétliteres coca-colás flakon tartalmát beleborítja egy nagy sárga vödörbe. A legmeglepőbb dolog csak az után jön, hogy a folyadék a vödörbe ürült:

a cukros szirup távozása után egy kisegér teteme tűnik fel a műanyagpalackban.

Diego végül arra a következtetésre jut, hogy sem a kisegereknek, sem az embereknek nem kellene Coca-Colát inniuk.

A Coca-Cola reagálása a hírre:

A közösségi médiában terjed egy Argentínából indult videó, amelyben egy rágcsáló látszik egy nyitott és állítólag nem utólag preparált Coca-Cola palackban. Szeretnénk nyomatékosan leszögezni, hogy ez fizikailag lehetetlen. Palackozóinkban minden egyes fémdobozt és palackot öblítési és szárítási folyamat után töltünk meg, így a technológia jellegzetességei miatt kizárt, hogy ilyen előforduljon. Azonban, mivel minden fogyasztói panaszt nagyon komolyan vesszük, a Coca-Cola argentínai munkatársai vizsgálatot indítottak annak érdekében, hogy tisztázzák az eset körülményeit. A Coca-Cola mindig biztonságos, kiváló minőségű termékeket kínált és kínál, üdítőitalainkkal fogyasztóink 131 éve a világ több mint 200 országában frissülnek fel. Minden termékünk, csomagolásunk és folyamatunk megfelel a helyi előírásoknak és a nagyon szigorú nemzetközi szabványoknak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top