Gasztro

5 szuper recept, amit meg kell főznöd áprilisban!

Eper, medvehagyma, husi és whiskey. Mennyei recepteket mutatunk, amelyeket tavasszal érdemes elkészíteni!
  1. Dolgozz az egyik legnépszerűbb tavasszal kapható hozzávalóval, a medvehagymával! Persze a növényt belerakhatod különböző tésztákba is, de mi arra bátorítanánk, hogy próbáld ki a medvehagyma-krémlevest.  Piríts a tetejére egy kis mandulát vagy kesudiót, hogy még pikánsabb legyen!
  2. Ki mondta, hogy mákos gubát csak karácsonykor lehet enni? Próbáld ki a hónapban ezt a mennyei, mákos gubából készült tortát, de egy dologra vigyázz! Ne kezdd el számolgatni a kalóriákat, mert akkor könnyek is keverednek a sütibe.
    Kapcsolódó cikkekTörlésSzerkesztés
  3. Áprilisban már kapható eper a boltokban, kis szerencsével pedig nem vízízű gyümölcsöt, hanem finom, édes epret tudunk beszerezni. Ez az omlós tésztás, epres süti a család kedvence lesz tavasszal, de vigyázz, hogy elég ideig pihentesd a tésztát!
  4. Tavasszal sokan vágnak bele a diétában, és ilyenkor bizony a saláták lesznek a legjobb barátaink. Áprilisban próbáld ki ezt a különleges salátát, aminek három fő hozzávalója van: spárga, sonka és mozzarella. Hidd el, hogy imádni fogod!
  5. Hú, hús, hús! Oké, eddig nem sok recepttel kedveztünk a hús szerelmeseinek, de most eljött a ti időtök. Mi lenne, ha kipróbálnátok a whiskey-s sült csirkeszárnyakat?
cirkeszárny recept étel sült hús

Zamatos csirkeszárnyak (Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top