Gasztro

Könnyítsd meg a húsvéti készülődést!

Az ünnepekre való készülődés pillanatok alatt rémálommá válhat egy háziasszony számára. Sütés-főzés, soha véget nem érő sütikészítés, tojáshabverés és krémkészítés... Nyerj egy kis időt, és könnyítsd meg a konyhában töltött órákat!

Nyakunkon a húsvét, és mindennapi teendők mellett nem kis feladat beiktatni, megszervezni az ünnepekre való készülődést. A festett tojások mellett nem hiányozhatnak az ünnepi asztalról a finomabbnál finomabb ételek, és habos-babos sütemények sem. Hogy mi könnyítheti meg a munkát? Például egy szuper robotgép aranyat ér a nagy hajrában: hiszen amíg keveri a habot, vagy darálja a kekszet, addig festhetjük a tojásokat vagy előkészíthetjük a sonkát.

TIPP: A Sencor robotgépe 8 tojásfehérjéből készít habot, de könnyedén darálhatunk vele kekszet, speciális FLEXI keverővel is rendelkezik a finom tészták és krémek elkészítéséhez, emellett egy 1,5 literes üvegmixer is tartozik hozzá. A húsdaráló pedig a főételek megvalósításához nyújt nagy segítséget. Még több információ a termékről a sencor.hu oldalán található.

husvet, sencor

Fotó: sencor.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top