Gasztro

Ezeket utálja II. Erzsébet

A királynő séfje elárulta, melyek azok az ételek, amiket sosem látni a menüben.

Valószínűleg kevesen gondolkodtunk azon bármikor is, vajon mit eszik II. Erzsébet, de most játsszunk el a gondolattal, hogy mégis mar a kíváncsiság bennünket. Szereti a húst? Egészségesen étkezik? Netán válogatós? Szerencsénkre Darren McGrady királyi séf feloldotta a rejtélyt, és elárulta, mit hajlandó megenni a királynő.

A férfi szerint soha nem találni meg a Buckingham-Palota esti vacsoramenüjében a következő ételeket. Őfelsége betiltotta a burgonyát és a tésztát magas keményítőtartalmuk miatt, illetve a fokhagymát sem díjazza, sejthető, miért.

Forrás: Thinkstockphotos

Emellett Erzsébet csak a jól átsütött húsokat kultiválja, a kagylót viszont sem ő, sem más nem eszi az egész királyi családból. Hogy miért nem? Ennek nagyon praktikus oka az, hogy a család egyetlen tagja sem engedheti meg magának, hogy ételmérgezést kapjon, ami a kagyló fogyasztásnál benne van a pakliban. Mivel a királynőnek szigorú és sűrű a munkaterve, nem dőlhet ágynak. 

A palotában a szigorú szabályok nemcsak arra vonatkoznak, hogy mit lehet enni és mit nem, hanem komoly protokoll van arra is, hogy az egész családnak csak a királynő után szabad elkezdenie enni, és a befejezésre is ugyanez vonatkozik. 

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top