Gasztro

Füves sütivel lazít az Oscar-díjas színésznő

Egy vérbeli mexikói komédia főszereplőjeként és producereként feltűnő sztár egy show-műsorban mesélt az esetről.

Az Oscar-díjas Charlize Theron számos alkalommal bizonyította már tehetségét és elhivatottságát. Ha kellett, elcsúfította vagy épp keményen kigyúrta magát egy-egy szerep kedvéért, és most végre azt is megmutatja, mennyire otthonosan mozog a vígjáték műfajában, teszi mindezt Amanda Seyfried, Joel Edgerton és David Oyelowo oldalán.

A csütörtöktől a mozikban látható Gringo – amelyet az Atomszőke sztárja producerként is jegyez – egy vérbeli akciókomédia őrült hajszákkal, mexikói hangulattal, vérszomjas gengszterekkel és egy félszeg lúzerrel, aki gátlástalan főnökei és a kartell emberei között lavírozik némi orvosi marihuána kíséretében.

„Az első megbeszélésen, amit persze Mexikóban tartottunk némi tequila kíséretében, David Oyelowo annyira megnevettetett valami hülye sztorival, hogy szó szerint összepisiltem magam. Egyszerűen zseniális a humora” – mesélte a színésznő az egyik show-műsorban filmbeli partneréről. Amikor pedig a marihuánára terelődött a szó, ami miatt a fél világ üldözi a film főszereplőjét, az is kiderült, hogy Charlize Theron anyukája nemrég meglepő ötlettel állt elő.

Charlize Theron a Gringo premierjén (Fotó: Getty Images)

„Mindketten nagyon rossz alvók vagyunk anyukámmal, és szerettünk volna valami alternatív megoldást találni a problémánkra” – emlékezett vissza a színésznő. „Azt hittem, kettőnk közül anyu a felelősségteljesebb. Erre egyik nap beugrott hozzám, és letett a konyhaasztalra egy kis dobozkát, aztán elkezdte magyarázni, hogy ez olyan süti, és választhatok áfonyás, csokis vagy mentás ízek közül. Azt hittem, valami fiatal fruska tukmálta rá. De nem, kiderült, hogy elment a boltba, és megvette, mert a marihuána nálunk teljesen legális. Mondanom sem kell, rég aludtam olyan jót, mint azon az estén.”

A számtalan sztárt felvonultató vígjátékban egyébként Michael Jackson lánya, Paris Jackson is feltűnik, akiről Nash Edgerton rendező és Charlize Theron is elismerően beszélt. „Lenyűgözött, hogy mennyire felkészülten érkezett a meghallgatásra. Nagyon profin és alázattal kezelte a helyzetet. Szerintem van jövője ezen a pályán, persze, ha a színészettel szeretne foglalkozni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top