nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Ezzel az egy hozzávalóval úgy feldobhatod a rántottádat, mintha egy másik étel lenne

Ezzel az egy hozzávalóval úgy feldobhatod a rántottádat, mintha egy másik étel lenne

És nem a sajtról van szó.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ahány ház, annyi rántotta. Vannak, akik egy kis tejjel verik fel a rántottának való tojást, mások tejszínnel gazdagítják, megint mások pedig szalonnazsíron sütik meg. Ha azt hitted, már minden lehetőséget kipróbáltál, itt egy új tipp: Worchester-szósz.

A leginkább a Bloody Mary koktélból és a különféle steakek kísérőjeként ismert mártás szardellából, fokhagymából, ecetből, vöröshagymából, melaszból és csilipaprikából készül, és az angolok például a húsleves gazdagítására is felhasználják.

A szósz hozzáadása után tovább gazdagíthatjuk. (Fotó: Pexels)

És hogy milyen lesz tőle a rántotta? Kicsit füstös, gazdag íze lesz, gyakorlatilag mintha egy másik étel lenne. Ha van otthon egy kis Worchester-szósz, a következő reggelihez akár ki is próbálhatod.

Forrás: Popsugar

Kiemelt képünk forrása: Pexels

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon