Gasztro

5 tavaszi kajatrend, amelyet nem fogunk tudni kikerülni

Megnéztük, milyen ételek trendingelnek az Instagramon, így tavasz kezdetén.

Tavasszal mindenbe új lendülettel vethetjük bele magunkat: az öltözködésbe, az edzésbe és az étkezésbe is. Most az utóbbinak megyünk utána, vagyis hogy milyen izgalmas kajatrendek boldogítanak majd minket idén tavasszal, szigorúan az Instagram szerint.

1. Szénsavas kávé

Upruit (@drinkupruit) által megosztott bejegyzés,

Nem tudjuk, hozzánk mikor érkezik, de a tengerentúlon és Ázsiában egyre több szupermarket polcán ott figyel a szénsavval  és elektrolitokkal dúsított, organikus kávé. Természetesen többféle, gyümölcsös ízben. 

2. Geóda sütik

Marla Rogers (@marlascookieco) által megosztott bejegyzés,

Egy ideje csodáljuk a geóda tortákat, tavasszal pedig érkezik a trend aprósütemény formájú rokona. Valami azt súgja, főleg az esküvőkön lesz belőle igazi szenzáció.

3. Pastasotto

Bianca Dölle (@eternal_love_xx) által megosztott bejegyzés,

A rizottó és a tészta házasságából született pastasotto a lustáknak kedvez: a tészta ugyanis sokkal gyorsabban megfő, mint a rizs, a textúra mégis hasonló marad. Tavaszi zöldségekkel kiegészítve mehet is az Instára!

4. Tacro

NICK (@dad_beets) által megosztott bejegyzés,

Nincs kajatrend-válogatás az ügyeletes kajahibrid nélkül. Ebben a szezonban ez a tacro, mely a taco és a croissant keresztezéséből jött létre. Gondolj egy vajas levelestésztára, hússal, szósszal és zöldségekkel töltve – bejön?

5. Gyulladáscsökkentő étrend

Best Of Vegan® (@bestofvegan) által megosztott bejegyzés,

Rosie-Huntington Whitely-tól, Tom Brady-n át a celebek éppen a gyulladáscsökkentő diétára esküsznek. Kurkuma, lazac, mangó, valamint gyógyteák minden mennyiségben.

purewow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top