nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Így készül az indiai fűszerezésű csirkenuggets

Így készül az indiai fűszerezésű csirkenuggets

Dobd fel a hagyományos csirkenuggetsreceptet, méghozzá indiai fűszerezéssel! A még különlegesebb ételért a csirkemellet érdemes olyan apróra vágni, mint 3 szem popcorn.
NLCafé
f Ajánlom

Az apróra vágott csirkehúst először legalább egy órán át marinálni kell. A pácba kerüljön: chilipor, kurkuma, só, bors, fokhagyma és citromlé. Ezután tudod elkezdeni elkészíteni a panírt, amelyhez szükséged lesz zsemlemorzsára, chiliporra, köményre, kurkumára, korianderre, sóra, borsra és tojásra. Az indiai csirkenuggetsfalatokat legalább 180 fokos olajban süsd addig, amíg aranybarnák nem lesznek!

Megosztás Facebookon
[central_CentralFbLikeboxComponentWidget fb_page="https://www.facebook.com/noklapjacafe/" small_header="true" show_facepile="0" show_posts="0"]