Gasztro

Így készül az indiai fűszerezésű csirkenuggets

Dobd fel a hagyományos csirkenuggetsreceptet, méghozzá indiai fűszerezéssel! A még különlegesebb ételért a csirkemellet érdemes olyan apróra vágni, mint 3 szem popcorn.

Az apróra vágott csirkehúst először legalább egy órán át marinálni kell. A pácba kerüljön: chilipor, kurkuma, só, bors, fokhagyma és citromlé. Ezután tudod elkezdeni elkészíteni a panírt, amelyhez szükséged lesz zsemlemorzsára, chiliporra, köményre, kurkumára, korianderre, sóra, borsra és tojásra. Az indiai csirkenuggetsfalatokat legalább 180 fokos olajban süsd addig, amíg aranybarnák nem lesznek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top