nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Retek és radicchio – ezeknek az új kajatrendeknek örülhetünk az Instagramon

Retek és radicchio – ezeknek az új kajatrendeknek örülhetünk az Instagramon

Csuparózsaszín salátákkal telt meg az Instagram.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az Instagram alapjaiban rengette meg az étkezési szokásainkat. Ezen nem csak az evés előtti rituális kajafotózást értjük: az újabb és újabb kajatrendeknek ugyanis van egy pozitív hozadéka is. Sokan étkeznek sokkal változatosabban, mernek kipróbálni olyan ételeket, melyek azelőtt eszükbe sem jutottak volna.

Ezek ráadásul mind szuperegészséges ételek, ráadásul nem kizárólag az egzotikus fajtából: a chiamag, vagy az avokádó mellett ugyanolyan trendi a kelbimbó is. A legfrissebben trendingelő zöldségek között is éppúgy ott van az olasz raddichio saláta, mint a zsíros kenyér tetejéről ismert retek. Ha a kettőt kombináljuk, máris kész a szemet gyönyörködtető, rózsaszín, tökéletesen Insta-kompatibilis salátánk!

Giorgia Polo (@giorgette_p) által megosztott bejegyzés,

Julia Sherman (@saladforpresident) által megosztott bejegyzés,

Pheasant + Little Pheasant (@pheasantnyc) által megosztott bejegyzés,

AshpaziAsana (@ashpazi.asana) által megosztott bejegyzés,

Popsugar

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon