Gasztro

Jane Walker néven csinálnak női verziót a Johnnie Walkerből

A Johnnie Walker limitált kiadásával a whiskymárka a női fogyasztókat célozza meg.

Limitált kiadású, Jane Walker nevű whiskyt dob piacra a Johnnie Walkert gyártó cég, a Diageo. Az új termék egyelőre az amerikai piacon lesz kapható, új, női logóval. A vállalat alelnöke azt mondta, azért találták ki a Jane Walkert, mert a Johnnie Walker nagyon férfias termék, ők pedig szeretnének új fogyasztókat is, meg a nemi egyenjogúság mellett is szívesen kiállnak. A Jane Walker 250 ezer üveggel fog megjelenni az Egyesült Államokban márciustól, a Diageo minden eladott üveg után egy dollárt ad egy női jogokkal foglalkozó szervezetnek.

jane walker, viszki (forrás: Diageo)

Ilyen lesz a Jane Walker (forrás: Diageo)

Ez már a sokadik kísérlete a cégnek, hogy új célcsoportokat szólítsanak meg, gyártottak már terméket kifejezetten latinóknak vagy veteránoknak is. 

A cég azt is vállalta, hogy áprilisra az igazgatótanács fele nőkből fog állni. Ezenkívül olyan hirdetőügynökségekkel szeretnének együtt dolgozni, ahol legalább egy női igazgató dolgozik. (via 444)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top