nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Jane Walker néven csinálnak női verziót a Johnnie Walkerből

Jane Walker néven csinálnak női verziót a Johnnie Walkerből

A Johnnie Walker limitált kiadásával a whiskymárka a női fogyasztókat célozza meg.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Limitált kiadású, Jane Walker nevű whiskyt dob piacra a Johnnie Walkert gyártó cég, a Diageo. Az új termék egyelőre az amerikai piacon lesz kapható, új, női logóval. A vállalat alelnöke azt mondta, azért találták ki a Jane Walkert, mert a Johnnie Walker nagyon férfias termék, ők pedig szeretnének új fogyasztókat is, meg a nemi egyenjogúság mellett is szívesen kiállnak. A Jane Walker 250 ezer üveggel fog megjelenni az Egyesült Államokban márciustól, a Diageo minden eladott üveg után egy dollárt ad egy női jogokkal foglalkozó szervezetnek.

jane walker, viszki (forrás: Diageo)

Ilyen lesz a Jane Walker (forrás: Diageo)

Ez már a sokadik kísérlete a cégnek, hogy új célcsoportokat szólítsanak meg, gyártottak már terméket kifejezetten latinóknak vagy veteránoknak is. 

A cég azt is vállalta, hogy áprilisra az igazgatótanács fele nőkből fog állni. Ezenkívül olyan hirdetőügynökségekkel szeretnének együtt dolgozni, ahol legalább egy női igazgató dolgozik. (via 444)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon