nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Ezek lesznek 2018 legtrendibb esküvői tortái a Pinterest szerint

Ezek lesznek 2018 legtrendibb esküvői tortái a Pinterest szerint

Idén nem a torta viszi el a hátán az esküvőket: az íze ugyan felejthetetlen kell, hogy maradjon, de a dekorációt nem kell túlgondolni.
NLCafé
f Ajánlom

Mi az első dolga a jegyespárnak az eljegyzés után? Miután a család tájékoztatása megtörtént, irány a monitor, és már készül is az esküvői Pinterest-tábla! A Pinterest felhasználói statisztikái alapján egyre többen tervezik meg a nagy napot az oldal segítségével. Így az is könnyen leszűrhető, hogy melyek a lesznek a következő év legnépszerűbb esküvői választásai a dekorációtól a tortáig. Most az utóbbit érintő trendeket vesszük górcső alá.

1. Füge

A legfrissebb trend esküvői torták terén a füge. Túl egyszerűnek hangzik? Épp azért: összességében elmondható, hogy jelenleg nem a túldíszített, habos-babos tortáknak áll a zászló, sokkal inkább a rusztikus, visszafogott kreációk a népszerűek. Díszítésnek épp elég jó sok friss füge (a héjukat arannyal is színezhetjük), és a hatás máris felér egy reneszánsz csendélet eleganciájával.

2. Arany

Ha aranyozásról van szó, akkor se egy Versailles-ba borult tortát képzeljünk el. A kulcsszó a csillogás esetében is az egyszerűség. Elég, ha a tortának csak egy része kap aranyos csillogást – végül is ki akarná, hogy mindenki a tortában gyönyörködjön a jegyespár helyett?

3. Minimál fehér

A harmadik helyen a minimalista, fehéren díszített torták állnak – akár a nagyszüleink idejében! Ezek a torták mérföldekre vannak a giccses, agyondíszített tortáktól, és épp ez adja a szépségüket.

thekitchn

Megosztás Facebookon