Gasztro

Kiakadt, mert eltűnt a mekis rántott mozzarellából a sajt

Üres rántott mozzarellarudak okoztak csalódást a McDonald‘s egyik vendégének.

Képzeld el, hogy beleharapsz a rántott sajtba, felkészülve az első omlós, ízes falat okozta élvezetre, majd a semmire koccannak rá a fogaid. Már leírni is fájdalmas. Ez esett meg Catherine Murphyvel, aki a McDonald’s-ban vett magának rántott mozzarellát, de megdöbbenve tapasztalta, hogy abban nincs semmi, csak a száraz, prézli borította bunda.

A megsemmisült Catherine elkeseredett panaszára a Meki  azt válaszolta, hogy mindig 100%-ban valódi mozzarella sajttal dolgoznak, ám ezt az állítást erősen megkérdőjelezik a nő tapasztalatai. Nem ez az első alkalom, amikor a McDonald’s üres rántott sajtokat tálal. 2016-ban rengeteg vendég panaszkodott hasonló problémára. Úgy tűnik, hogy az összetört álmok rendszeres események voltak.

A McDonald’s bocsánatot kért az üres mozzarellarudakért. A szóvivő ezt mondta Metro.co.uk-nek:

„Szeretnénk elnézést kérni a kellemetlenségért. Mindent megteszünk, hogy elkerüljük az élelmiszerekkel kapcsolatos hibákat. Arra ösztönözzük a vendéget, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy kivizsgálják az ügyet. Mi nem tapasztalunk széles körben elterjedt problémákat a rántott mozzarellánkkal kapcsolatban, és reméljük, hogy nem is lesz hasonló eset.”

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top