Gasztro

A retró melegszendvicssütő, amitől hevesebben ver a szívünk

Ha van olyan konyhai eszköz, ami hiányzik, akkor ez a retró melegszendvics-sütő egyértelműen azok közé tartozik. Akinek még megvan, pontosan tudja: semmi mással nem hasonlítható össze az a szendvics, ami ebben készül!

retro melegszendvics suto Retró melegszendvicssütő (Fotó: Retronom.hu)[/caption]Elég csak ránézni egy ilyen képre, és máris megrohannak az emlékek. Gyerekkorunk / fiatalságunk téli estéi, amikor bejöttünk a derékig érő hóból, ittunk egy forró teát, és melegszendvicset vacsoráztunk.  Akkor még nem (sokan) tudtuk, mi az a Croque Monsieur és BLT, és maximum a TIR című örökbecsű olasz retrósorozatban láthattunk szárított paradicsommal és pármai sonkával töltött ciabattát, de nem is baj, mert itt volt nekünk ez a melegszendvicssütő. Egy (jó vastag) szelet kenyér, rá margarin, egy kis sonka/szalámi, a tetejére trappista, és már mehetett is a sütőbe. Bárcsak meglenne még!!!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top