Gasztro

Kikérte a nő a panaszkönyvet a Király utcai étteremben, lábtörés lett a vége

A Mir Kebab étteremben a nő nem értett egyet a felszámolt összeggel, a panaszkönyvet kérte, ehelyett egy biztonsági személy kitolta a helyiségből, ő pedig elesett.

Egy nő azt állítja, hogy miután kikérte a vásárlók könyvét egy Király utcai kurd étteremben, a biztonsági őr kitolta az utcára, és úgy meglökte, hogy az eséstől eltört a lábfeje – írja az Index.

A nő beszámolója szerint sokallta az összeget, amit fizetnie kellett a Mir Kebab étteremben, az eladó ugyanis egy valótlan tételt is fel akart számolni. Blokkot nem kapott, ezért többször kérte a vásárlók könyvét, amit nem kapott meg.

Ekkor jelent meg egy biztonsági őrnek látszó férfi, aki távozásra szólította fel őt és a barátját, de ennek nem tettek eleget. Ekkor a két vállánál kilökdöste a bejáratig, majd a lépcsőnél meglökte. A nő emiatt leesett a lépcsőn, és ahogy pár nappal később az orvosi vizsgálaton kiderült: eltört a lábfeje. Feljelentést tett a rendőrségen.

Az étterem tulajdonosa azt mondta az Indexnek, hogy a nő viselkedésével és állapotával zavarta a többi vendég nyugalmát, és akadályozta a kiszolgálást. A biztonsági személy beavatkozására szerinte azért volt szükség, mert kitessékelte őket az étteremből, mégis visszamentek.

Az étterem tagadja, hogy a biztonságért felelős személy okozta volna a sérülést, azt sem látták, hogy a nő elesett vagy megsérült, szerintük járkálva várta meg a rendőröket. Azt is állítják, hogy a nő nem kérte a panaszkönyvet, blokkot is kapott, még a kifizetett összeget is kitették neki a pultra.

Az Index megnézte a biztonsági kamera felvételeit, amelyből kiderül, hogy a nő és párja valóban felháborodott, de nem léptek fel erőszakosan. A biztonsági őr pedig az eladónő közreműködésével kitolta az étteremből a vendéget. Az is látszott a videón, hogy a nő az ajtónál elesik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top