Gasztro

Ezt a szendvicssnacket imádni fogják a gyerekek

Egy egyszerű trükkel izgalmas, új ízeket lehet varázsolni a megszokott ízű szendvicsekből.

Már a hét elején lefagyaszthatunk jó párat ebből az ízletes snackből, amiket aztán a rohanó hétköznapok során csak elő kell vennünk a mélyhűtőből, vagy egy serpenyőben mindkét oldalát megsütve is lehet őket fogyasztani. 

A snack alapja két darab toast kenyér, amelyeket fasodróval nyújtsunk laposra. Ezután egy kör alakú formával (például egy lekváros üveg tetejével) vágjuk körbe a kenyereket. A belsejét a következő, tetszőleges feltétekkel töltsük meg, majd illesszük össze a két kenyérszeletet. Egy villával szurkáljuk körbe a korong szélét, majd tegyük a kenyereket egy zacskóba, és fagyasszuk le. Később kiolvasztva hidegen vagy serpenyőben mindkét oldalán átsütve is fogyasztható.

Feltétvariációk a szendvicsekbe

  1. Kenjünk két evőkanál mogyoróvajat és egy evőkanál  lekvárt a kenyerekre, mielőtt összeillesztenénk őket.
  2. Apróra vágott eper- és áfonyadarabokat helyezzünk a megvajazott szendvicsbe, és szórjuk meg fahéjas cukorral.
  3. Vajat, szalámit és sajtot tegyünk a kenyérdarabkák közé.
  4. Nutellát és eperdarabokat helyezzünk  a kenyerek közé.

(Forrás: BuzzFeed)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top