nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
12 fémkapcsot talált az étteremből rendelt vacsorában a család

12 fémkapcsot talált az étteremből rendelt vacsorában a család

Akár a 16 hónapos unoka is ráharaphatott volna a fémkapcsokra.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A londoni Kharisma Halai és családja az Everest Spice nevű indiai étteremből rendelt vacsorát. Amikor a 22 éves nő édesapja beleharapott a krumplis bhajiba, felordított a fájdalomtól, ráharapott ugyanis egy fémtárgyra. Végül 12 fémkapocs került elő az ételből. A férfi kisebb sérülésekkel megúszta, a foga azonban sokáig sajgott. Még így is szerencse azonban, hogy nem 16 hónapos unokája ételében voltak a kapcsok.

Amikor panaszt tettek az étteremben a fémkapcsos fogás miatt, azt a választ kapták, hogy „előfordulnak balesetek”. A családnak visszafizették a vacsora árát, valamint ingyen étel- és italfogyasztást ajánlottak fel nekik.  

Krishna Bhattarai, az étterem vezetője elismerte, hogy a tűzőgépet az ételek készítésének helye közelében találták meg, és elnézést kért a családtól.

Az ügyet vizsgálja az illetékes hatóság.

Mirror

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon