Gasztro

12 órás élő főzős műsorral indulhat az új gasztrocsatorna

A tervek szerint még idén elindul a Nyamm TV, amely az üzemeltető szándéka szerint eléggé el fog térni a többi hazai gasztrocsatornától.

Alig írtuk meg, hogy újabb tévécsatorna vonul ki áprilistól Magyarországról, máris itt a következő médiapiaci hír: jön ugyanis két másik. Az egyik főzős, a másik pedig cuki kutyás-macskás műsorokkal igyekszik majd betörni a piacra.

A Nyamm TV és a Vau TV a Csehországban már futó, sikeres Mnam TV és Mnau TV helyi verziói lesznek – olvasható a Kreatív.hu-n. A cseh anyacsatornákat 2014-ben, illetve 2016-ban indította el a Milkovics Pál által alapított és tulajdonolt S&P Broadcasting. Milkovics korábban a TV2 Aktív című műsoránál dolgozott, majd az RTL Klub Reggelijének főszerkesztője lett. Később saját gyártócéget alapított.

A szakember ígéretei szerint a Nyamm TV némileg különbözik majd a cseh verziótól és a magyar konkurens gasztrocsatornáktól is, ugyanis tervezik egy reggel 6-tól este 6-ig futó élő főzős műsor indítását.

A Vau TV-n pedig a YouTube-on nagy sikerrel futó cuki állatos videókat nézhetnek majd az állatbarátok. Ezeket jogtisztán veszik majd át a készítőktől, de hosszú távon a cél az, hogy saját tartalmaik is szülessenek.

A Mnau TV magyar verziója azért kapta egyébként a Vau TV nevet, mert Milkovics szerint itthon több kutya-, mint macskarajongó van.

A két csatorna indulásának pontos dátuma még nincs meg. A Vau TV valószínűleg nyárra, a Nyamm pedig az év második felében érkezhet majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top