nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Brutálisan jól néz ki a csokitojásos-nutellás fagyipizza

Brutálisan jól néz ki a csokitojásos-nutellás fagyipizza

Már attól is cukorsokkot kapsz, ha ránézel erre az édességbombára!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ha ránézünk erre az édességpizzára, máris megértjük, miért van képe az Desszertek Hercegének neveznie magát annak, aki készítette. Ricky Hughes, a 28 éves cukrász, fogta a legnépszerűbb édességeket, és összepakolta őket egy pizzaformába. Igaz, hogy az eredmény így egy valóságos kalóriabomba lett, de kit érdekelnek a kalóriák, ha egyszerre olvad ha az ember szájában a fagyi, a karamell, a nutella és a csokitojás?

Lássuk, pontosan mi került a pizzába: az alja egy karamellás flan, erre jön egy réteg fagyi, melyet karamell és nutellaszósz koronáz meg. A díszítés pedig: csokireszelék és Cadbury csokitojások.

Mindezeket összevetve a 2200 kalória az egész remekműre nem is tűnik olyan soknak. Főleg ha az ember nem egyedül, hanem 6-10 barátjával vág neki az édességnek.

Metro

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon