Gasztro

Itt vannak a világ legnutellásabb nutellás fánkjai!

A Nutella világnapja környékén minden a világ kedvenc mogyorókréméről szólt, és megszületett a nutellás fánk, amin még egy üveg extra (na, mi?) Nutella is van!

Március 5-én ünnepelte a világ a nemzetközi Nutella-napot, ezért sorra jelentek meg az egyre nagyobb túlzásnak számító nutellás édességek. Az egyik legújabb dili tényleg nagyon látványos, arról nem is beszélve, hogy nem igazán spórol a cukorral, hiszen az amúgy sem könnyed ebéd utáni desszertnek számító nutellás fánkot megszédíti még egy (ugyan apró) üveg Nutellával. 

Lényegében arról van szó, hogy az eleve nutellától duzzadó fánkok esetlegesen nem nutellás részeit még több nutellába márthatjuk, vagy csak rásegíthetünk az üvegcsével, hogy a fánk valamivel jobban csússzon.

Ritka izgalmas fun fact egyébként, hogy ez kivételesen egy olyan trend, ami Magyarországra is időben megérkezett, méghozzá nem is akárhogyan!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top