nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Itt vannak a világ legnutellásabb nutellás fánkjai!

Itt vannak a világ legnutellásabb nutellás fánkjai!

A Nutella világnapja környékén minden a világ kedvenc mogyorókréméről szólt, és megszületett a nutellás fánk, amin még egy üveg extra (na, mi?) Nutella is van!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Március 5-én ünnepelte a világ a nemzetközi Nutella-napot, ezért sorra jelentek meg az egyre nagyobb túlzásnak számító nutellás édességek. Az egyik legújabb dili tényleg nagyon látványos, arról nem is beszélve, hogy nem igazán spórol a cukorral, hiszen az amúgy sem könnyed ebéd utáni desszertnek számító nutellás fánkot megszédíti még egy (ugyan apró) üveg Nutellával. 

Lényegében arról van szó, hogy az eleve nutellától duzzadó fánkok esetlegesen nem nutellás részeit még több nutellába márthatjuk, vagy csak rásegíthetünk az üvegcsével, hogy a fánk valamivel jobban csússzon.

Ritka izgalmas fun fact egyébként, hogy ez kivételesen egy olyan trend, ami Magyarországra is időben megérkezett, méghozzá nem is akárhogyan!

 

Metro

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon