Gasztro

Te le tudnád gyűrni a hatemeletes sajtburgert?

A londoni étterem gigantikus burgerébe összesen 3 kiló darált húst pakoltak.

Ha egyszerűen nem tudsz betelni a szaftos, fűszeres hamburgerekkel, érdemes lehet nekiugranod a londoni The Roadhouse étterem emberfeletti szendvicsének. Az istentelen sajtburgerszörnyeteg összesen 6 méretes húspogácsát tartalmaz, amik együtt kábé 3 kilót nyomnak. A burger másik fő különlegessége, hogy minden egyes húspogácsa más sajttal van megtöltve, de a pogácsákon kívül is kerül még bőven hús a képletbe – van például mézzel sült sonka, chilis marha, bacon, füstölt sonka és kolbász is a bucik között.

A húsimádó hamburger a FoodNetwork népszerű zabálós szériájában, a Man v. Foodban debütált, de február 2. és 16. között bárki megpróbálkozhat a kihívással, aki éppen Londonban jár. Mondjuk, előre szólunk, nem lesz egyszerű dolga: a csecsemőméretű burgertornyot 15 (!) perc alatt kell elfogyasztani ahhoz, hogy valaki teljesítse a kihívást, máskülönben ki kell fizetnie a szendvics 30 fontos árát. 

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top