Gasztro

A nap híre: mostantól már meg is ihatod a Nutellát

Az ausztrál Tella Balls Dessert Bar előrukkolt a sűrű itallal, így a mennyei mogyorókrémet már nem csak kanállal lehet fogyasztani.

Vészesen közeleg a nemzetközi Nutella-nap, ilyenkor pedig rengeteg lelkes rajongó rukkol elő valamilyen nutellás különlegességgel. Az ausztrál Tella Balls Dessert Bar máris megtette ezt: ők édes itallá transzformálták a sűrű, ragadós mogyorókrémet.

A február 5-én debütáló italt 6 dollárért lehet majd megvásárolni a kimondottan nutellás finomságokra specializálódott bárban, ahol egyébként nutellás burgert, palacsintát és még egy „desszertlasagnét” is kipróbálhatunk. A jeges italnak sajnos nem fedték fel a receptjét, szóval csak annyit lehet tudni, hogy Nutella biztosan került bele, mondjuk, ez már bőven elég információ. A mennyei, édes ital előreláthatólag limitált szériás fogás lesz, de ki tudja, ha elég népszerű, talán állandó tételként is a menüre kerülhet!

Még több nutellás finomság az NLCafén:

 

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top