Gasztro

Megérkezett a sellő ihlette croissant

Úgy tűnik, 2018-ban is velünk maradnak az unikornisos és hableányos cuccok – ezúttal egy klasszikus sütikedvencet fertőzött meg a sellőmánia!

Mind emlékszünk, amikor a cronut annak idején annyira kivágta a biztosítékot, hogy a legnagyobb és legnívósabb hírportálok is beszámoltak róla. Azóta annyi hibrid péktermék, bizarr édesség és hableányos meg unikornisos latte árasztotta el a világot, hogy már fel se kapjuk a fejünket, mikor egy újabb gasztroszenzációval bővül a sor. De kötelességünk a tájékoztatás, szóval:

A legújabb csoda, a sellős croissant egyfelől persze adta magát (csoda, hogy ennyit váratott magára) mert végül is a croissant formája eleve sellőfarokra hajaz, de a péksüteményt a kék algából nyert színe teszi igazán mágikussá és egyedivé. Az ausztrál Bam Bam Bakehouse újdonságát a rózsaszín és fehér töltelék teszi még különlegesebbé, meg persze kívülről is megspékelték néhány bájos, csillogó cukorkával. 

Bár a péksütemény egyelőre csak a queenslandi pékségben kapható, remélhetőleg akkora dobás lesz, hogy Európát is meghódítja majd! 

 

TheSun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top