Gasztro

Szájával főz egy nő

Szájával tölti meg a pulykát főzős videójában a nő.

Valószínűleg nemcsak mi, hanem az egész internet is megdöbbent annak a videónak a láttán, melyben egy ő a szájával főz. Vagyis a töltött pulykába való ételeket megrágja, majd úgy tölti bele a húsba. 

Riva Godfrey akkurátusan elmagyarázza, majd be is mutatja nézőinek, hogyan érdemes a töltött pulykába való sárgarépát, hagymát, fokhagymát, zellert, petrezselymet és kenyeret először jól megrágni, majd így beletenni a húsdarabba. Ja, és előtte még sorban bele is köpködi ezeket egy tálba. Még itt sem ér véget a bizarr szituáció. Godfrey citromot rág sőt, kiszív egy tojást is a héjából, amit természetesen beküld a közösbe szájon át. Az már csak hab a tortán, ahogy nyelvén melengeti meg a felolvasztandó vajat.

Forrás: Youtube

Meg vagyunk döbbenve. De a twitterezők is, akik szintúgy nem értik, mi a fenét akar Godfrey ezzel a videóval. Valószínűleg nyomot hagyni. Nos, kétségkívül sikerült neki. És még csak január eleje van. Mi lesz még itt, de komolyan? 

A videó itt tekinthető meg, ha felkészültél. De tényleg csak akkor!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top