Gasztro

Ezek voltak 2017 legnagyobb gyorséttermi gasztrotrendjei

Unikornisok a frappuccinóban és vegán McDonald's – ezek voltak 2017 gyűlölt és imádott gasztronómiai trendjei.

Kalóriabomba a Burger Kingnél

Szendvicsenként 1220 kalóriát tartalmaz a Burger King dupla hússal, tükörtojással és pirított hagymával megspékelt Farmhouse King burgere. Több mint valószínű, hogy ennél egészségtelenebb ételt nem tömhetünk magunkba idén.

Unikornis frappuccino

Meg aztán a hableányos frappuccino…. Idén minden a Starbucks csillogó, bizarr kávécsodáiról szólt, amit még saját baristáik is gyűlöltek elkészíteni. Persze míg a valóságban inkább csak a fikázódás ment az unikornisszínű ital körül, az Instagramon hódítottak a különleges kávék.

Édes és sós

A cronut valószínűleg hibrid ételek egész sorát indította el, idén pedig feltűnő volt az édes és sós ízek sokszor egészen bizarr kombinálása is. A Popeyes például édes süteménytésztába panírozta idén a csirkét, a Taco Bell pedig pattogós cukorkával bolondította meg burritóját.

Vegán mánia

Egyre több szó esik az egészséges táplálkozásról, és már lassan a vegánok sincsenek kisebbségben. A változást jól példázza az is, hogy még a McDonald’s is előállt egy vegán opcióval, a McVegan névre keresztelt burgerével, még az állatvédő PETA is baromi lelkesen fogadta! 

 

Insider

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top