Gasztro

Ezekre a fura ételtrendekre számíthatunk jövőre

Nemcsak a lakástrendekben számíthatunk sok újdonságra jövőre, hanem az ételek terén is lesznek érdekességek.

2017-ben is találkoztunk fura vagy egyedi finomságokkal, például a pumpkin spice lattéval, de 2018 még nagyobb durranásokat tartogat, ami a gasztrokülönlegességeket illeti. 

Zacskós bor egy személyre

Aki nem vedel be egy üveg bort, viszont nincs társa az iváshoz, annak tökéletes lehetőséget kínál a kisebb méretű, zacskós bor. Ne felejtsük már el a szingliket sem!

Forrás: Pinterest.com

 

Színes pirítós

Sok ember távolodik el egyre inkább a gluténtől és a magas szénhidráttartalmú étrendektől, így a cégek arra törekednek, hogy a kenyeret vonzóbbá tegyék a fogyasztók számára. Nincs ezzel máshogy a Marks&Spencer sem. A vállalat különféle színekben kezdte el értékesíteni a magas fehérjetartalmú, alacsony szénhidráttartalmú zöldségkenyeret, mint cékla, cukkini vagy pirospaprika.

Gombás kávé

A gombás kávé arabica kávét tartalmaz, amelyről azt mondják, hogy serkenti az energiát anélkül, hogy nyugtalanná tenne. 2018-ban telitalálat lesz elvileg ez a különlegesség. Legalábbis azt mondják.

Sütőtökös zabkása

Nincs is jobb egy nagy tál, meleg zabkásánál a hideg, téli reggeleken. De próbáltad már a sütőtökös zabkását? Az egészséges életmóddal tökéletes összhangban lévő finomság mellőz minden édesítőt és cukrot.

Forrás: Tumblr.com

Virágos ízek

Felejtsd el a fűszereket és a gyógynövényeket, 2018 a virágos ízekről szól! Ehető virágok és virágos aromák várnak rád jövőre, mint a levendula, a narancsvirág és a bodza, melyek még inkább fokozzák az édes és a sós ételek ízét.

Napi négy étkezés

Sokak szerint 2018-ban a napi négy étkezés válik a normává. A Waitrose étkezési trendjeiben található előrejelzések szerint hosszabb munkanapokon a negyedik étkezés vonzóvá válik, így neked is érdemes egy tízórait beiktatnod a főfogások közé.

House Beautiful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top