nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Spagettizőt nyitott Eminem Detroitban

Spagettizőt nyitott Eminem Detroitban

45 kiló tészta fogyott el a nyitás után három órával Eminem pop-up spagettizőjében, Detroitban. Csodálkozunk, mert aki ismeri a Mom's spaghetti című dalátiratot, az tudja, hogy az Eminem-féle spagettiben semmi étvágygerjesztő nincs.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Mom’s Spaghetti néven nyitott a hétvégén Eminem spagettizője, ami azonnal népszerű lett. Maga a rapper is ott volt az elviteles dobozban árult spagettik, a fokhagymás kenyeres spagettik és a spagettis szendvicsek kínálásánál, autogramot osztogatott, miközben promózta a Revival című új albumát. Az első néhány óra alatt majdnem félmázsa tésztát főztek meg

A pop-up -tehát csak ideiglenesen megnyitott- detroiti hely különlegessége a nevében rejlik, ez a címe annak a kultikussá vált (és mémesedett) paródiának, amely Eminem 2002-es Lose Yourself című Oscar-díjas betétdalából született a 4chan fórumozóinak hála. Sajnos anya spagettije nem éppen egy gusztusos tésztaételre utal valójában, hanem Eminem saját, pulóverén landoló hányására. 

Palms are sweaty, Knees weak, arms are heavy, Vomit on my sweater already, Mom’s spaghetti

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon