Gasztro

Spagettizőt nyitott Eminem Detroitban

45 kiló tészta fogyott el a nyitás után három órával Eminem pop-up spagettizőjében, Detroitban. Csodálkozunk, mert aki ismeri a Mom's spaghetti című dalátiratot, az tudja, hogy az Eminem-féle spagettiben semmi étvágygerjesztő nincs.

Mom’s Spaghetti néven nyitott a hétvégén Eminem spagettizője, ami azonnal népszerű lett. Maga a rapper is ott volt az elviteles dobozban árult spagettik, a fokhagymás kenyeres spagettik és a spagettis szendvicsek kínálásánál, autogramot osztogatott, miközben promózta a Revival című új albumát. Az első néhány óra alatt majdnem félmázsa tésztát főztek meg

A pop-up -tehát csak ideiglenesen megnyitott- detroiti hely különlegessége a nevében rejlik, ez a címe annak a kultikussá vált (és mémesedett) paródiának, amely Eminem 2002-es Lose Yourself című Oscar-díjas betétdalából született a 4chan fórumozóinak hála. Sajnos anya spagettije nem éppen egy gusztusos tésztaételre utal valójában, hanem Eminem saját, pulóverén landoló hányására. 

Palms are sweaty, Knees weak, arms are heavy, Vomit on my sweater already, Mom’s spaghetti

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top