Gasztro
Szponzorált tartalom

5+1 tipp, hogyan tedd még különlegesebbé a karácsonyt (x)

Hamarosan itt a karácsony és a legtöbb háziasszony már most időhiánnyal küzd. Mutasd meg a rokonoknak, barátoknak, hogy Te igazi konyhatündér vagy és varázsolj tökéletes karácsonyi menüt az asztalra. 5+1 tippünkkel te is hamisítatlan karácsonyi hangulatot varázsolhatsz otthonodba

1.       Tervezd meg a karácsonyt!

Ha te is hajlamos vagy elmerülni a teendők tengerében, akkor itt az ideje, hogy idén kilépj a megszokottból, és tervezd meg te is pontról pontra a karácsonyt. Vedd sorra, milyen teendőid lesznek az ajándékvásárlástól egészen a menüig. Hidd el, így neked is stresszmentesebb lesz az ünnepi készülődés.

2.       Lista nélkül egy lépést se!

Készíts bevásárlólistát, és tudd le egyszerre a vásárlást fejtörés nélkül. Ha te is utálod, hogy minden évben csak a boltokba jársz, mert mindig elmarad valami, akkor ezzel az egyszerű módszerrel neked is több időd marad az igazán fontos dolgokra.

3.       Dekorálj stílusosan!

Mutasd meg, hogy te a dekorációban is profi vagy. Kerüld a színkavalkádot a díszítésben, helyette 1-2 színt válassz!  Különböző méretű gömbökkel, girlandokkal és égővel te is stílusos dekorációt készíthetsz. A karácsonyi hangulatot a mennyei ételek illata mellett egy-egy karácsonyi illatgyertya is tökéletessé teheti.

4.       Tedd különlegessé a karácsonyi menüt!

A karácsonyi menü elkészítése rengeteg tervezés és munka, mely minden háziasszonyt nagy kihívás elé állít. Ha te is unod már a megszokott menüsort, akkor kísérletezés helyett vigyél szint az ételekbe egy kis sajtkrémmel. A Philadelphia sajtkémek könnyen beilleszthetőek az ünnepi menüsorba, a reggelitől a vacsoráig minden fogást különlegessé tehetsz velük. A megszokott ízeket új kontextusba helyezve a hagyomány és a minőség találkozik egy tányéron.

5.       Tedd személyesebbé a karácsonyi csomagolást!

Tedd személyesebbé a megszokott karácsonyi csomagolást, és csalj mosolyt szeretteid arcára egy-egy kedves szóval. Készíts egyedi üdvözlőkártyát mindenkinek, írj rá néhány kedves gondolatot, és tedd még meghittebbé a karácsonyi ajándékozást!

+1 Élvezd a munkád gyümölcsét!

Nem elég minden tökéletesen eltervezni és megcsinálni, a munkád gyümölcsét ki is kell tudnod élvezni! A nagy karácsonyi hajtás közben állj meg egy pillanatra, dőlj hátra, és éld át te is a karácsony varázslatos hangulatát!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top