Gasztro

Szexuális zaklatással vádolják a sztárséfet

Valószínűleg nem fog többet tévés főzőműsorokban szerepelni Johnny Iuzzini, a világhírű szakács, akit több nő is szexuális zaklatással vádolt meg.

Nyolc nő vádolta meg szexuális zaklatással a világhírű szakácsot, Johnny Iuzzinit. A zaklatási vádak miatt a séf jelenleg futó műsorát az ABC levette a képernyőről, pedig már négy epizód lement a The Great American Baking Show című gasztrovetélkedő harmadik évadjából.

A csatorna egy közleményben arról írt, hogy nagyon komolyan veszi a zaklatási vádakat, ezért nem engedheti képernyőre a műsort, amelyben az indulás óta Iuzzini volt az egyik zsűritag. A mostani szezon nyertesét később fogják kihirdetni – írja az Origo.

Iuzzinit egy hónappal ezelőtt négy korábbi munkatársa vádolta meg szexuális zaklatással, akiknek többek között a séf kéretlenül beledugta a nyelvét a fülükbe. Ezen a héten újabb négy nő állt elő a zaklatás vádjával.

A The Great American Baking Show a The Great British Bake Off, magyarul Sütimester amerikai változata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top