Gasztro

Wes Anderson-filmbe repít a tüneményes kávézó

Ha imádjuk Wes Anderson filmjeinek pasztellbájú, szigorú szimmetriával szerkesztett, szerethető giccsbe hajló világát, akkor ez a kávézó lehet az új kedvenc helyünk.

Úgy tűnik, egészen a Fülöp-szigetekig kell mennünk, ha szeretnénk belefészkelni magunkat Wes Anderson babaházvilágába! A Café Congreso ugyan nem hirdeti magát hivatalos Wes Anderson-kávézóként, de a belső dizájn és a berendezés határozottan a rendező munkáit idézi: finom mályvaszínek és sápadt zöldek, letisztult rendezettség némi retró bájjal bolondítva.

A 2017-ben megnyílt kávézóban tényleg úgy érezhetjük magunkat, mintha A Grand Budapest Hotel díszletei között ücsörögnénk, és a Tenenbaum, a háziátokból megismert Margot-t várnánk egy csésze kávéra. A Café Congresóról készült mesés fotókat egyébként Instagramon lehet megcsodálni, ahol ráadásul nemcsak a helyben, de a fantasztikusan gusztusos süteményekben is gyönyörködhetünk!

 

MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top