Gasztro

Sportot csinált az éttermi bliccelésből a tárnoki nő

Elfogott a rendőrség egy 31 éves nőt, aki egy hónapon keresztül járta Budapest elegáns éttermeit, majd rendre jóllakottan, de fizetés nélkül távozott. November végén aztán elhagyta a szerencséje, és a rendőrségen találta magát.

A napokban befejezte a nyomozást a rendőrség a 31 éves tárnoki Sz. Tímea ügyében, aki három hét alatt négy budapesti étteremben fogyasztott, majd fizetés nélkül távozott. Közel százezer forintos kárt okozott ezzel az éttermeknek.

Légy a levesben

Tímeát végül 2016. november 20-án fogták el, amikor egy belvárosi étteremben vacsorázott, majd ott sem akart fizetni. A nő először az ételre panaszkodott, de végül már azt a számlát sem akarta kifizetni, amelyből levonták a kifogásolt ételt. A nő azt mondta, hogy nincs nála pénz, ezért nem hajlandó fizetni. Az étterem alkalmazottai ekkor hívták a rendőröket, akik a nőt a helyszínen elfogták.

A rendőrök Tímeánál – állítása ellenére – készpénzt találtak, amely elegendő lett volna a számla kiegyenlítésére.

A csalás miatt indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték, és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top