nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
A Pepsi ledobta az ízbombát, sós karamellt tettek a kólába

A Pepsi ledobta az ízbombát, sós karamellt tettek a kólába

A sós karamella az egyik legfinomabb édesség a világon; van, aki a franciára esküszik, de Londonban is isteni, tört sós karamellákhoz lehet hozzájutni, és a desszert Amerikában is nagyon népszerű. Na de, hogy van-e helye az édességnek a kólás üdítőitalban, az már más kérdés. Pedig a Pepsi most ezzel kísérletezik.
NLCafé
f Ajánlom

Ünnepi kiadásnak szánja a Pepsi a sós karamellel ízesített kóláját, aminek az első szériája már landolt is az Egyesült Államok boltjainak polcán. Magyarországra valószínűleg nem jut belőle, de lehet, hogy ezzel nem is vesztünk sokat.

A Pepsi úgy írja le limitált szériás karamellás italát, mint amiben a frissítő kólaíz találkozik a kényeztető karamellel, de a fogyasztók közül nem mindenki van vele megelégedve. A Today újságírója is megkóstolta a szénsavas üdítőt, és azt írta, hogy az ital „nem rossz”, viszont elmarad az a tömény édességben meglepetésszerűen feltűnő sós íz, amit a sós karamellában annyian szeretnek.

A márka nemcsak az amerikai fogyasztókat lepte meg a karácsonyi kiadással, de a japánokat is. Ott azonban nem a karamelles változatot, hanem a fehér Pepsi kólát árulják, aminek viszont tortaíze van, méghozzá a leírások alapján joghurtos epres tortaíze.

Megosztás Facebookon