Gasztro

Bizarr dolgot talált az ananászkonzervben az anya

Egyelőre nincs rá magyarázat, hogy kerülhetett oda.

Egy brit családanya, Kelly Gray az egyik szupermarketben vásárolt egy teljesen hétköznapinak látszó ananászkonzervet. Először a tetején lévő gyűrű segítségével próbálta kinyitni a konzervdobozt, ám ez nem sikerült, így konzervnyitó segítségével vágta fel. 

A dobozban lévő ananász azonban úgy nézett ki, mintha rohadásnak indult volna, vagy penészes giliszták tekeregnének benne. Amikor az asszony az undorító, zavaros löttyöt kipiszkálta, nos, akkor lepődött meg csak igazán, ugyanis a konzervdoboz falát ragasztó borította és a tetejénél egy 1 penny-s pénzérme kandikált ki. A nő nekilátott kikaparni a ragasztót és azzal szembesült, hogy a doboz belseje végig van rakva pénzérmékkel. (A konzervdobozról készült fotót ide kattintva tudod megnézni.) 

Hogy a pénzérmék hogy kerültek a konzervdobozba, illetve maga a doboz kereskedelmi forgalomba, az egyelőre rejtély. A szupermarketlánc szóvivője egyelőre annyit nyilatkozott, hogy kapcsolatba léptek az ananászkonzerv gyártójával, és vizsgálják az ügyet.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top