Gasztro

Élő adásban dobta ki a taccsot a riporternő – videó

Élő adásban lett rosszul egy riporter egyetlen szelet paprikás chipstől. Igaz, hogy ez a szelet burgonyaszirom a világ egyik legerősebb paprikájával, a Carolina Reaper őrleményével volt meghintve.

Újabb kihíváshullám tarol az interneten, amiben egyetlen egy paprikás burgonyaszirmot kell elfogyasztaniuk a nagyon bátraknak. A különlegesség az, hogy a chips ízét a Carolina Reaper őrleménye adja, ami a Scoville-skálán 2,2 milliós értéket ér el.

A kihívást elfogadták a denveri KWGN Daybreak című műsorának házigazdái is, akik élő adásban fogyasztották el az egy-egy szelet paprikás chipset. Eleinte mindenki jól bírta, ám végül egyikőjük a nézők előtt hányta el magát.

Natalie Tysdal utólag elmondta, hogy akkor jött a baj, amikor a chipsre ráivott a kávéjából: „Hánytam, nem kaptam levegőt, és mintha tűz jött volna ki a számon, az orromon és a füleimen” – írta Facebook-oldalán.

Végül a kávé után megivott még egy üveg vizet, egy pohár tejet, majd még mézből is rátett egy kanállal, aztán bedobott néhány rágót, de hiába. Enyhülést csak egy óra után érzett, miközben erős fejfájása lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top