Gasztro

Ezt a gusztustalan meglepetést tartogatta a kórházi leves egy kismama számára

Kedvenc gasztrooldalunk, a Kórházi koszt nevű Facebookcsoport legújabb gyöngyszeme egy tál máj- vagy grízgombócleves extra fehérjével kínálva. Lehet tippelni, hogy milyen rovar repült a kismama levesébe!

A dunaújvárosi kórházban fotózta le ebédjét egy kismama, az eredeti elképzelés szerint gríz- vagy májgombócleves lett volna, de végül járt hozzá egy kis ízle(l)tes ropogós is. Egyesek szerint a levesben légy landolt, ám ahhoz feltűnően nagy, elképzelhető, hogy esetleg egy szárnyas hangyáról van szó. 

Persze, a csoportban azonnal a magyar egészségügy színvonalával azonosítják a szerencsétlenül járt rovarral tálalt levest, holott még a saját, tiszta konyhánkban is megeshet, hogy egy muslica vagy egy légy a mi kosztunkban leli halálát. Ugyanakkor a kép alatti kommentek már annál érdekesebb információkat tartalmaznak! Az egyik hozzászóló például arról számol be, hogy évekkel ezelőtt egy másik szülészeten ő csótánnyal megkoronázott krumplis tésztát kapott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top