Gasztro

Valakinek sikerült meglovasítania 1,2 millió dollár értékű mexikói kaját

1.2 millió még gombócból is sok, hát még fajitasból...

Az egyik texasi fiatalkorúak börtönében dolgozó Gilberto Escamilla teljesen valószínűtlen és egyben zseniális bűntényt tervelt ki: a férfi állítólag 1,2 millió dollár (!!!) értékű fajitast sikkasztott el, ami bármelyik ételből elég nagy teljesítményt jelent.

Escamilla akkor bukott le, mikor egyik nap orvoshoz kellett mennie, hiányzása alatt viszont elfelejtette leállítani a nagy fajitas-akciót. Az intézmény előtt szokás szerint megjelent az ételszállító, aki Escamilla kollégájával a legnagyobb természetességgel közölte, hogy meghozta a kábé 360 kilónyi fajitast. Mire a munkatárs azt mondta, a börtönben nem szolgálnak fel fajitast. Mire a szállító azt mondta, de hát ő már kilenc éve hordja. Kellemetlen.

Gilberto Escamilla beismerte a fajitaslopást, nem is tehetett volna mást, hiszen a hűtője tele volt az eladásra váró mexikói kajával. Escamillát lopással vádolják, az ellene indított eljárás folyamatban van.

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top