Gasztro

Ezeket a meseszép desszerteket halálos lenne megkóstolni

Bármennyire is csábítónak tűnnek, ezeket a desszerteket nem lehet megkóstolni, ugyanis cukor és liszt helyett porcelánból, illetve üvegből készültek!

Rengeteg olyan mesterien kidolgozott édességet láttunk már, amely annyira szoborszerű volt, hogy kortárs művészeti múzeumban lenne a helye, most viszont fordítva történt a dolog: üvegből és porcelánból készültek varázslatosan szép, viszont teljesen ehetetlen sütik.

A művészt Shayna Leibnek hívják, mint mondja, számára az édesség az elérhetetlen csábítást jelenti, ugyanis egy betegség miatt egyáltalán nem fogyaszthat cukrot. Leib azt mondja, bűntudat, vágyakozás, csábítás kötődik az édességekhez, ezekkel ünnepeljük életünk legfontosabb napjait, mégis ezt vonjuk meg magunktól, ha diétára adjuk a fejünket.

A kreatív alkotó meseszép szobrai fogyaszthatatlanságukon keresztül szimbolizálják az esztétikus desszertek jelentette – sokak számára valóban elérhetetlen – csáberőt.

 

Még több különleges desszert az NLCafén:

 

OddityCentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top