Gasztro

Lótuszgyökér és lazac: ezt eszi egy kismama egy japán kórházban

Úgy alakult, hogy egy kismamának Japánban kellett szülnie, és most az egész net el van ájulva a kórházi kosztról posztolt fotóitól...

Rengeteg dühítő és elkeserítő képet láttunk már a magyar kórházi kosztról, de úgy tűnik, nem mindenhol ez a rendszer. Japánban például valóságos fine dining van a hazai kórházi kajához képest: a kiegyensúlyozott táplálkozás jegyében változatos és egészséges ételeket főznek, sok zöldséggel, hallal és sovány húsokkal, ráadásul az adag is elég bőségesnek látszik!

A fotókat egy amerikai kismama készítette, aki Japánban szülte meg babáját, és azóta már az egész netet lenyűgözték a guszta fotók. Megmutatjuk, miket eszik egy kismama egy teljesen átlagos japán kórházban:

Camambert, mazsola, marhasült, krumplipüré, lótuszgyökér, kukoricaleves, rizs, saláta, tiramisu, narancslé, zöld tea

Csirke, káposztasaláta, dinnye, rizs, miso leves, tofu, répasaláta

omuraiszu, makaróni saláta, csirkeleves, friss gyümölcs, tintahal, zöld tea

Rizs, lazac, tofu, spenótsaláta, miso leves, tej

Gombás tészta, krumplisaláta, brokkolis baconös saláta, csirkeleves, friss gyümölcs, kenyér, zöld tea

Sült hal tartárral, krumpli, hidzsiki saláta, sült répa és spenót, rizs, zöld tea

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top