Gasztro

Ízkalandok a Premier Outletben (x)

Október 7-én és 8-án nemcsak a divat szerelmesei találhatják meg a legjobb ajánlatokat a Premier Outletben. Ezen a hétvégén ugyanis Street Food Fesztivál is várja az ide látogatókat. Igazi gasztronómiai parádéban lehet részünk. Egyebek mellett így ünnepli idén a központ a születésnapját.

A hamburgertől a kecskesajtig, az orosztól a mexikói konyháig rengeteg finomságot kóstolhatunk október első teljes hétvégéjén a biatorbágyi outletközpontban. A húsimádókat a Befalo Bill várja mint a leghúsosabb vendéglátó, de fehérjében nem lesz hiány a többi résztvevőnél sem. A Burger Bárban igazán kézműves hamburgereket ízlelhetünk, a klasszikus húsételek szerelmesei pedig a Kobe kolbászaiban találhatják meg az örömüket.

Befalo Bill

Ha már a kecskesajtot említettük: nemcsak ilyen, de akár lazacos szendviccsel is csillapíthatjuk éhségünket a Che Che standjánál – akik finomságaik mellett egyébként az év vendéglátója címmel is büszkélkedhetnek. De az édesszájúak sem maradnak hoppon. Várja őket a Crepezilla óriás palacsintacsodáival vagy mások mellett a Choco Kebab és a Waffelland csokoládé- és egyéb édességkülönlegességekkel.

Kolbice by Kobe

A kiadós fogások után pedig oltsuk szomjunkat egy jó limonádéval a LemonBárban, vagy kortyoljunk a zamatos pörkölésű kávékból a Bookline Egy könyv: Egy kávé standjánál!

A Street Food Fesztiválon túl még számos izgalmas programmal készül a Premier Outlet ezen a hétvégén: ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogatás és Szépségpont, ahol többek közt smink, hajápolási tanácsadás, géllakozás, fogorvosi szűrés, állapotfelmérés, masszőr, valamint sorselemző várja a felnőtteket. Október 7-én a felelős állattartás kerül reflektorfénybe, a kisállat-simogatás mellett lehetőség nyílik örökbefogadásra is. A hab a tortán a szülinapi Vásárlási Maraton, melynek keretében akár 80% kedvezménnyel vásárolhatunk.

További információ:

www.premier.hu

facebook.com/PremierOutletBudapest/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.