Gasztro

Így néz ki a bébiételeket megmérgező férfi

Egy 220 fős nyomozócsoport próbálja elkapni azt a férfit, aki mérgezett bébiételek helyezett el németországi boltokban, és 10 millió eurót követel az üzletláncoktól. Most fotókat és videót is közzétettek.

Több mint 650 bejelentést kapott a rendőrség azután, hogy mérgezett bébiételeket találtak a múlt héten több friedrichshafeni üzletben. A Hvg.hu német lapokra hivatkozva azt írta, hogy az ügyben országos nyomozást indítottak.

Valószínűleg ez az 50 éves férfi helyezett el mérgezett bébiételeket a boltokban (Fotó: Polizei Baden-Württemberg)

A rendőrség közzétette a biztonsági kamerák felvételeiből készített videót és fotókat: egy 50 év körüli férfit keresnek, aki szemüveget, világos sapkát, fekete kabátot és világos nadrágot viselt.

A zsaroló férfi a Bild információi szerint 10 millió eurót követel az üzletláncoktól, és azzal fenyegetőzik, más németországi és külföldi boltokban is elhelyez mérgezett élelmiszereket.

A hatóságok szerint a fenyegetést „nagyon komolyan kell venni”, és azt kérik a vásárlóktól, hogy ellenőrizzék, sértetlen-e a megvásárolt termékek csomagolása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top