Gasztro

Az unikornisos esküvői torta minden álmod valóra váltja

Fagyi, fánk, süti, macaron, popcorn... szinte nincs olyan édesség, amely ne került volna valahogy bele ebbe a káprázatos, unikornisos esküvői tortatoronyba!

Azt hittük, már annyi káprázatos unikornisos édességet láttunk, hogy már nem jöhet olyan, ami überelné tudná a sok desszertcsodát. Kiderült, hogy de: egy minden földi jóval megpakolt, unikornisos esküvői tortatorony.

Ez a torta tényleg úgy fest, mintha az édességfüggők legvadabb álmaiból lépett volna elő. Soroljuk, mi van benne: csokis és vaníliás piskóta cukormázzal és csokiöntettel, eklerfánkok, sima fánkok, macaronok, marcipánvirágok, csokigyöngyök, édes popcorn és tölcséres fagyik. Már a látványtól cukorcukkot kap az ember, az árától pedig csak egy szimpla sokkot: a tortát 1000 dollárért (250 ezer forint) készíti el Reshmi Bennett londoni cukrász. Igaz, állítólag 3 napba telik felépíteni – behabzsolni, sajnos, ennek töredékébe.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top